Am invins !!!

Bucurie mare la sediile de campanie USR, la Ciolos si mai ales in ONG-urile ce militeaza pentru ca drepturile LGBT sa suprime drepturile heterosexualilor .

Rezultatul clar al referendumului din acest weekend a aratat ca romanii nu au nimic impotriva casatoriilor LGBT . Nerabdatori , romanii asteapta si ca sodomia sa devina obligatorie .

Dan Barna , presedintele USR a declarat : „Ca sa fii barbat, trebuie sa incerci un barbat.”  Cristian Ghinea nu a dorit sa faca declaratii presei , dar din cele vehiculate de presa , are o sedinta cu usile inchise cu familia Coman – Hamilton.

Rezultatul de 84% in favoarea noii ordini sexuale , da sperante si lui Cristi Danilet care declarase anterior ca nu are nimic impotriva zoofiliei .

Cele 3 milioane de romani care s-au opus prin vot maretei opere de sodomizare a tarii , vor fi arse pe rug dupa indicatiile precise ale celor de la Papaya Advertising .

Dragnea s-a declarat bucuros de cele intamplate. Spera ca va fi intampinat ca un erou de bratele tatuate , ale puscariasilor infectati cu HIV din puscariile statului paralel .

Patriarhul Daniel s-a declarat bucuros, ca de acum inainte nu va mai fi nevoit sa musamalizeze cazurile de sodomie intre fetele bisericesti.  Reforma bisericeasca a fost amanata pentru ziua cand Romania va avea autostrazi mai multe ca Bulgaria .

ANAListii din media romaneasca cred ca in urma acestui referendum , in sfarsit vom avea drepturi mai multe decat cainii, atunci cand vom vizita sau munci in tarile Schengen.

La inceierea editiei , am fost informati ca Vladimir Putin a ordonat Armatei sa sisteze atacul armat asupra Romaniei . Ministrul rus al pararii, generalul Sergei Kuzhugetovich, s-a declarat surprins de noua strategie militara a Armatei Romane, mentionand ca atacurile pe la spate sunt greu de prezis . Mircea Solcanu , noul ministru roman al Apararii , a declarat ca el nu se teme de nici o invazie .


Doar fotografiile sunt reale cu adevarat. Au fost facute astazi dupa aflarea rezultatului de la Referendum. In rest , textul ar trebui considerat un pamflet . Speram sa ramana asa …