Anal(istul) Moise Guran

Guran pare a fi pentru USR ceea ce e Gadea pentru PSD . Vrea sa para impartial si tot , se face ca-i critica dar ii perie pe unde apuca . Desi spunea ca nu se baga in politica , as pune pariu ca o sa se bage cu astia mai deveme sau mai tarziu .
Ieri ii peria pe aia cum ca ar fi de dreapa . Pai dreapta inseamna pe scurt atunci cand statul reduce taxele la minimum posibil deoarece nu e nevoie sa sustina parazitismul . USR-ul desi vrea sa fie cameleonic de dreapta , e un veritabil partid stangist . Daca vreti sa vedeti opinii de dreapta , dati pe pagina celor de la Alternativa Dreapta sau mai ales pe cea a lui Ben Saphiro.
M-am trezit , si am dat ON la traficul de date pe cartela . Constat ca am primit o surpriza. Undeva pe la 12 noaptea ii dadusem un raspuns lui Guran . Unii nu au apreciat opinia mea si au zis ca e bine sa fie corecti politic.

Concluzia mea este ca Moise Guran este urmarit de corectii politici de la USR si ONG-urile LGBT-iste . Spun asta pentru ca numai astia pot face raportari de genul . Iluzii ca astia de la Facebook o sa revizuiasca decizia eu nu-mi fac . Pentru ca OFICIAL , Facebook-ul duce o politica de heterofobie. 
De pagina lor oficiala ati auzit ? E promovata de angajatii Facebook :
https://www.facebook.com/LGBTQ/
Cu ocazia asta am vazut cativa care au dat like la treaba aia heteroboba. Le-am dat si eu block alora … 🙂  

Moise Guran spunea pe pagina lui cu tristete ca „societatea noastră este pregătită pentru o astfel de legalizare” – despre casatoriile LGBT e vorba.

„nu va fi probabil încă un deceniu de aici înainte”