Autostrazi USR-iste

Azi, impachetatii aia de la ONG-ul care a devenit partid , dovedesc iarasi ca sunt rupti de realitate . Mi-am dat eu seama  ca in afara de baute prin baruri ,  etnobotanice, propaganda mizerabila, hipstereala , si LGBT-ism , nu prea mai stiu nimic sa faca .

Dupa ce au prostit lumea cu referendumul , acum mai vine cu o gogoasa.  La idioti , USR-ul inca prinde tare bine chiar si acum dupa referendum. Tocmai s-au laudat ca si la autostrazi se pricep . Daca USR-istii au o atitudine de producatoare de pe centura , asta nu inseamna ca au habar si ce inseamna o autostrada . 

Deci, impachetatii astia spun ca cu 40 de milioane de euro se fac 875 de km de DJ ? Normele tehnice privind proiectarea, construirea și modernizarea drumurilor din 30.08.2017 , publicat în M.Of. al României, intrat in vigoare de la 18 septembrie 2017 spune asa :

Daca asa este , impartim milioanele alea la cati metri ar fi  si avem un cost de 45.71 euro pe metru lungime de drum judetean . Daca latimea unui drum judetean este 3.5m x 2 , atunci am putea deduce ca un metru patrat de autostrada este 6,53 euro !!!
Daca asa este , sa imi gaseasca si mie firma care imi face cu 15 euro si intrec TelDrum-ul . Tare cred ca ratustele de la USR confunda betonul, asfaltul si armatura cu rujul , rimelul si fondul de ten. Nu mai bine lasati pe altii sa se ocupe de treaba ? De la paradele LGBT la realitatile cotidiene este o mare distanta.
Daca  PSD-ul si PNL-ul va vor da libertatea de a face „parteneriate” , probabil ca o bucata de vreme o sa fiti cam ocupati. Unii sa-si inregistreze relatia , iar altii sa renunte la nevasta pentru ceva mai potrivit pentru valoarea voastra.