Ce-ati facut nebunilor ?

Daca cu o luna in urma imi spuneai ca o sa pun USR-ul in aceeasi oala cu PSD-ul te injuram … 🙂  Din peisaj lipseste PNL-ul care asteapta nemurirea sufletului .

Ultimele doua saptamani am fost bombardati de informatii mai mult sau mai putin adevarate despre referendum. Propaganda ONG-ului USR , a tot bagat oamenilor in cap ideea ca referendumul este a lui Dragnea , ca el vrea sa scape de puscarie ( e si normal ca vrea ) , ca tema LGBT-ului este falsa etc etc etc

Imediat dupa deznodamantul de la referendum , USR-ul a sarbatorit victoria LGBT-istilor asupra romanilor traditionali . Evident , au fost acompaniati de Asociatia Accept si  cei de la MozaiQ Romania .  Nu e un secret pentru nimeni ca scopul existentei lor este LGBT-zarea Romaniei .

Nici nu s-au numarat cum trebuie voturile , ca a si a aparut o informatie oficiala in presa :

„Săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil”

Declaratia a fost facuta de catre Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu .  Aceste a mancat rahat in felul urmator :

„Vreau să vă spun că acest proiect este aici şi este completat, este complet, a fost discutat cu partenerii din societatea civilă, cu actorii sociali, cu formaţiunile politice şi acest proiect urmează să fie depus săptămâna viitoare de colegi parlamentari. În mod special avem aici câţiva deputaţi care sunt implicaţi, aş sublinia pe domnul deputat Florin Manole, dar şi alţi parlamentari din tot spectrul politic care vor împinge înainte acest proiect. Nu pentru a crea noi disensiuni, ci pentru a crea noi soluţii”

„Zilele trecute, într-adevăr (…), a fost organizat un referendum care nu are câştigători şi nu are pierzători. Are doar un singur mesaj, un mesaj că, în definitiv, trebuie să găsim acele proiecte, acele soluţii care, indiferent de opţiunile fiecăruia, ne pot împinge înainte. Există o parte din aceste soluţii care pot fi împinse înainte şi pot fi promovate la cel mai înalt nivel. În sensul acesta am remarcat în diferitele intervenţii publice, de ieri sau şi de astăzi, faptul că foarte mulţi actori sociali şi politici subliniau ideea de a găsi un nou cadru legal pentru a reglementa ceea ce înseamnă viaţa de zi cu zi a cuplurilor necăsătorite, subliniind în acest sens ideea parteneriatului civil”

Mai mult , chiar daca nu a trecut referendumul , Dragnea tot va mai dormi linistit o bucata de vreme pentru ca contrar celor spuse de propaganda celor de la USR & Co , mustaciosul nu ar fi judecat pe 8 octombrie daca referendumul ar fi trecut.
Puteti vedea aici stirea cum ca Dragnea a reusit sa mai amane termenul.

Nu pot decat sa nu ma intreb retoric daca , USR-ul nu are un pact mizerabil cu PSD-ul.  Sunt premisele unei colaborari interesante intre cele doua partide , chiar daca la televizor pare altceva .

USR-ul obtine legea pe care electoratul  o doreste , si anume legile LGBT , iar Dragnea cu tovarasii , sa obtina cumva o pravalire a initiativelor #farapenali .

Nu stiu ce spera Dragnea de la acest blat cu USR-ul . Oare a aflat ca bulangii din inchisori simpatizeaza USR-ul ? Vrea o soarta mai blanda acolo ? Asta numai ei intre ei stiu …

Noi doar ne punem niste intrebari.