Ce legatura are Evenimentul Zilei cu neweurope.eu ?

Dati un ochi peste articolul asta de la Evenimentul Zilei ,   http://romanialibera.ro/politica/co-700820  . Acolo, DNA-ul este infierat cu o pasiune bolsevica.  Mai mult , astia de la Evenimentul Zilei citeaza un site obscur , cica de la … Bruxelles. Gata stirea …

Este vorba de asta – https://www.neweurope.eu/article/corruption-romanias-anti-corruption-fight/  .

Noi stim bine ca Dan Andronic , proprietarul de la Evenimentul Zilei este mana in mana cu hotii si chiar a depus marturie mincinoasa la DNA pentru a proteja pe Udrea sau Elena Basescu dupa cum puteti vedea aici ,  http://www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=8211 .  Din moment ce ne-am lamurit ca Andronic si ziarul lui besinos nu fac nici macar un rahat cu samburi , revenim la acel site …

Aflam ca acest site este inregistrat in 2012 , iar proprietarul este un ziarist mediocru :  Alexandros Koronakis , si mai nou il cheama si Billy adica … Alexandros Billy Koronakis.

Ati inteles bine , este un grecotei care si-a facut un site de stiri mai mult sau mai putin relevante.  Cel mai probabil, inca un site din armata propagandistica ruseasca.

Evenimentul Zilei a fost infiintat in 1992 iar site-ul asta de doi bani in 2012. Nu e aiurea ca ai ajuns sa citezi de la niste impachetati anonimi de dragul luptei impotriva DNA ?