Categorii
parerea mea

Comunismul ucide si in 2020

Unii occidentali nu inteleg ce inseamna comunismul. Noi am trait in acel sistem si stim bine ca propaganda si musamalizarea era la ordinea zilei . In 2020 , Coreea de Nord , China , Cuba , Venezuela , Etiopia si altele mai merg cu rahatul comunist …

Nu idealizez democratia pentru ca are un milion de probleme , DAR comunistul este de 1000 de ori mai rau.

Azi vom vorbi mai mult despre China , deoarece Covid19 ne ocupa tot timpul in ultimele doua luni. Se stie deja ca virusul despre care tot apar dovezi  inca din toamna anului trecut , facea probleme in China. Dar orice stat comunist nu face aceste lucruri publice si musamalizeaza totul in cel mai nesimtit mod.

Sa ne amintim de centrala nucleara de la Cernobal , unde rusii au ascuns catastrofa fata de opinia publica. Daca suedezii nu ar fi detectat radiatiile , totul era musamalizat. Pe 26 aprilie 1986 a avut loc accidentul , iar pe 28 aprilie suedezii deja stiau ca ceva s-a intamplat undeva in URSS .

La nivel diplomatic, pe 1 mai rusii au recunoscut dezastrul . In timpul asta , in tara nimeni nu stia nimic. Abia pe 14 mai, la 18 zile de la accident, președintele URSS, Mihail Gorbaciov, a vorbit pentru prima dată, public, despre accidentul de la Cernobîl. În seara zilei de 14 mai, acesta a ținut un discurs la televiziunea sovietică de stat.

Tot asa si cu chinezii . Cei din Taiwan au anuntat dinainte ca ceva se intampla in China , dar Organizatia Mondiala a Sanatatii , care are la conducere un comunist din Etiopia , a inchis ochii si multa vreme a cam acoperit situatia din China .

Problema e ca in timpul asta , avioanele circulau fara probleme si asa virusul a ajuns pe tot globul. In clipa de fata avem 2,4 milioane de bolnavi cu 161 de mii de morti. In China , medicii au tras pentru prima data alarma, Unii dintre ei au disparut in mod suspect , dupa vechea traditie totalitara comunista .

Chiar si pe la jumatatea lunii ianuarie , chinezii au spus ca totul e OK si sub control in timp ce propaganda cu filmari si fotografii incerca sa ne impresioneze cat sunt ei de tari . Problema nu este ce au facut ei acolo intre ei , ci ca au exportat constient virusul .

Pagubele de vieti omenesti si mai ales economice sunt deja imposibile de calculat. Inteleg ca unora nu le convine carantina , dar la asa boala mizerabila , alta solutie nu exista . Deja sistemul medical e la pamant. Ce ar fi daca am avea in Romania un milion de bolnavi ? Zic si eu ipotetic …

Sper sa terminam cu asta si sa ne facem socotelile cu chinezii. Occidentul a cam hranit un sarpe la san in timpul asta , si succesul chinezilor are loc datorita banilor occidentali. Treaba asta trebuie sa se schimbe . Desi pe mine ma intristeaza faptul ca chinezii de rand vor suferi. Personal cunosc chinezi si am diverse colaborari cu unii , si am ramas cu o parere foarte buna .

Problema e sistemul politic totalitar. Chiar si acum , guvernul chinez ne sfideaza cu cifre si fapte ireale si declara ca au rezultate minunate acolo desi treaba nu e deloc asa .

China are o populatie de 1 439 323 776  locuitori
Mai multi bolnavi decat China avem in :
– Marea Britanie cu 67 886 011 locuitori
-Germania cu 83 783 942 locuitori
-Franta cu 65 273 511 locuitori
-Italia cu 60 461 826 locuitori
-Spania cu 46 754 778 locuitori
-Statele Unite cu 331 002 651 locuitori

Toate aceste tari occidentale au o populatie totala de 655 162 719 . Adica mai putin de jumatate din populatia Chinei. Si totusi , Chinezii au anuntat ca au 82 735 bolnavi si 4 632 de decese .

Facem si un calcul total la tarile occidentale . Avem 1 533 139 de bolnavi si 123 541 de morti . Nu vi se pare ciudat ? Avand in vedere ca virusul a plecat din China si inca din toamna facea deranj prin Wuhan.

O sa fac si o raportare la milionul de locuitori. La un milion de chinezi sunt 57 de bolnavi si 3 morti.

Occidentalii au 2 340 de bolnavi si 189 de morti la milionul de locuitori. Ce mai spuneti de asta ? Am folosit regula de 3 simpla …

Iar daca cifrele sunt reale in China , ne poate interzice cineva sa ne gandim la ipoteza ca chinezii au vaccinul si medicatia iar acum ne asteapta sa murim ?

Nu vreau sa vin cu teorii ale conspiratiei , dar cifrele pur si simplu ne dau de gandit. Avand in vedere ca sunt atat de spurcati , imi reserv dreptul la opinie.

In alta zi voi vorbi despre o lista cu brandurile chineze pe care din solidaritate pentru cei decedati , bolnavi, si pentru economia nationala , va trebui sa le boicotam . Mai greu , dar uneori vom gasi alternative .

Nu putem lasa treburile asa si sa dam totul uitarii. Mai ales ca aceasta criza economica indusa e mai puternica decat cea din 2008.
Aveti grija de voi, stati acasa.