Comunismul ucide si in 2020

Unii occidentali nu inteleg ce inseamna comunismul. Noi am trait in acel sistem si stim bine ca propaganda si musamalizarea era la ordinea zilei . In 2020 , Coreea de Nord , China , Cuba , Venezuela , Etiopia si altele mai merg cu rahatul comunist …

Nu idealizez democratia pentru ca are un milion de probleme , DAR comunistul este de 1000 de ori mai rau.

Azi vom vorbi mai mult despre China , deoarece Covid19 ne ocupa tot timpul in ultimele doua luni. Se stie deja ca virusul despre care tot apar dovezi  inca din toamna anului trecut , facea probleme in China. Dar orice stat comunist nu face aceste lucruri publice si musamalizeaza totul in cel mai nesimtit mod.

Sa ne amintim de centrala nucleara de la Cernobal , unde rusii au ascuns catastrofa fata de opinia publica. Daca suedezii nu ar fi detectat radiatiile , totul era musamalizat. Pe 26 aprilie 1986 a avut loc accidentul , iar pe 28 aprilie suedezii deja stiau ca ceva s-a intamplat undeva in URSS .

La nivel diplomatic, pe 1 mai rusii au recunoscut dezastrul . In timpul asta , in tara nimeni nu stia nimic. Abia pe 14 mai, la 18 zile de la accident, președintele URSS, Mihail Gorbaciov, a vorbit pentru prima dată, public, despre accidentul de la Cernobîl. În seara zilei de 14 mai, acesta a ținut un discurs la televiziunea sovietică de stat.

Tot asa si cu chinezii . Cei din Taiwan au anuntat dinainte ca ceva se intampla in China , dar Organizatia Mondiala a Sanatatii , care are la conducere un comunist din Etiopia , a inchis ochii si multa vreme a cam acoperit situatia din China .

Problema e ca in timpul asta , avioanele circulau fara probleme si asa virusul a ajuns pe tot globul. In clipa de fata avem 2,4 milioane de bolnavi cu 161 de mii de morti. In China , medicii au tras pentru prima data alarma, Unii dintre ei au disparut in mod suspect , dupa vechea traditie totalitara comunista .

Chiar si pe la jumatatea lunii ianuarie , chinezii au spus ca totul e OK si sub control in timp ce propaganda cu filmari si fotografii incerca sa ne impresioneze cat sunt ei de tari . Problema nu este ce au facut ei acolo intre ei , ci ca au exportat constient virusul .

Pagubele de vieti omenesti si mai ales economice sunt deja imposibile de calculat. Inteleg ca unora nu le convine carantina , dar la asa boala mizerabila , alta solutie nu exista . Deja sistemul medical e la pamant. Ce ar fi daca am avea in Romania un milion de bolnavi ? Zic si eu ipotetic …

Sper sa terminam cu asta si sa ne facem socotelile cu chinezii. Occidentul a cam hranit un sarpe la san in timpul asta , si succesul chinezilor are loc datorita banilor occidentali. Treaba asta trebuie sa se schimbe . Desi pe mine ma intristeaza faptul ca chinezii de rand vor suferi. Personal cunosc chinezi si am diverse colaborari cu unii , si am ramas cu o parere foarte buna .

Problema e sistemul politic totalitar. Chiar si acum , guvernul chinez ne sfideaza cu cifre si fapte ireale si declara ca au rezultate minunate acolo desi treaba nu e deloc asa .

China are o populatie de 1 439 323 776  locuitori
Mai multi bolnavi decat China avem in :
– Marea Britanie cu 67 886 011 locuitori
-Germania cu 83 783 942 locuitori
-Franta cu 65 273 511 locuitori
-Italia cu 60 461 826 locuitori
-Spania cu 46 754 778 locuitori
-Statele Unite cu 331 002 651 locuitori

Toate aceste tari occidentale au o populatie totala de 655 162 719 . Adica mai putin de jumatate din populatia Chinei. Si totusi , Chinezii au anuntat ca au 82 735 bolnavi si 4 632 de decese .

Facem si un calcul total la tarile occidentale . Avem 1 533 139 de bolnavi si 123 541 de morti . Nu vi se pare ciudat ? Avand in vedere ca virusul a plecat din China si inca din toamna facea deranj prin Wuhan.

O sa fac si o raportare la milionul de locuitori. La un milion de chinezi sunt 57 de bolnavi si 3 morti.

Occidentalii au 2 340 de bolnavi si 189 de morti la milionul de locuitori. Ce mai spuneti de asta ? Am folosit regula de 3 simpla …

Iar daca cifrele sunt reale in China , ne poate interzice cineva sa ne gandim la ipoteza ca chinezii au vaccinul si medicatia iar acum ne asteapta sa murim ?

Nu vreau sa vin cu teorii ale conspiratiei , dar cifrele pur si simplu ne dau de gandit. Avand in vedere ca sunt atat de spurcati , imi reserv dreptul la opinie.

In alta zi voi vorbi despre o lista cu brandurile chineze pe care din solidaritate pentru cei decedati , bolnavi, si pentru economia nationala , va trebui sa le boicotam . Mai greu , dar uneori vom gasi alternative .

Nu putem lasa treburile asa si sa dam totul uitarii. Mai ales ca aceasta criza economica indusa e mai puternica decat cea din 2008.
Aveti grija de voi, stati acasa.