Comunistii si LGBT-ismul

Nu stiu cine naiba a bagat in cap ideea ca , LGBT-ismul nu are nici o treaba cu comunismul . Dimpotriva … adevaratul comunism bolsevic are la baza „revolutia sexuala” pentru a tampi populatia si pentru a o conduce ca pe oi . Cum am spus , Rusia bolsevica s-a folosit intens de mizeriile LGBT-iste pentru a cretiniza populatia si pentru a o controla la nivel de arta . Cautati informatii si o sa fiti lamuriti .
Ajunsi in 2019 , constatam cam acelasi repertoriu de argumente enuntate si de tovarasii de acum 100 de ani . Numai ca acum au aparut televiziunile si media care „educa” populatia in acest stil .
E extrem de adevarat ca in Rusia anilor de dupa razboi , partidul a schimbat tactica deoarece LGBT-ismul a adus tara un adevarat dezastru social. Dar pe timpul lui Trotki metoda a dat roade , iar acum se aplica aceleasi metode bolsevice.
Despre faptul ca USR-ul duce o politica agresiva de promovare a ideilor LGBT-isme , de stramutare a populatiilor straine pe teritoriul Romaniei etc , stie toata lumea . Cand eu si multi altii am sustinut ca USR-ul e o noua forma de comunism dar frumos impachetat , aproape am fost linsat . Evident ca numai injuraturi , pe cand eu ma asteptam la argumente .
In aceeasi masura , exista o categorie care crede ca PSD-ul reprezinta adevarata dreapta si adevaratele valori conservatoare . Ce-ati spune daca va arat ca intre PSD si USR sunt mai multe asemanari decat diferente ?
Intram pe pagina web a celor de la PSD : psd.ro . Navigam putin si vedem oamenii de baza din PSD. Nu ne surprinde dar avem confirmarea .

Ne-am lamurit , vedem si in 2019 pagina criminalului Iliescu , care la fel ca si Merkel , Macron , Ciolos si Johannis n-au fost in stare nici macar sa adopte un copil. Dar asta e alta discutie …. Ia sa vedem crezul lor . Un fel de Crezul Credintei la PSD .

Numai ca dau prin pagina si mai vad ceva … Stiam ca-s mizerabili dar nu stiam ca nici macar nu se mai ascund . Astia cred in promovarea multiculturalismului ( a se intelege islamizare etc ) si al ideologiei de gen ( a se intelege LGBT-zarea tineretului ) .

Prin urmare , cacatul ala semnat la sfarsitul lui 2018 face parte din crezul PSD-ului . Ei chiar isi doresc sa aduca pe teritoriul Romaniei populatii straine fara un prealabil nivel de selectie . Asa cum face Trump in SUA . Astia vor atentate in Romania ?
La fel de diabolica mi se pare si „egalitatea de gen” care nu mai are nevoie de nici o prezentare . Am zis ca e vorba de niste cretinisme de la Dragnea & Co . Gandindu-ma ca tineretul e mai limpede la minte si ca acolo e viitorul , am dat un ochi si pe pagina celor de la Tineretul Social Democrat . Un fel de pionieri inainte de a fi mari comunisti .

Adresa este FIX cu cea a PSD ului .
Ideile Tineretului Social Democrat

Si comunistii aia tineri au un fel de crez de-al lor . Ia vedeti ce ne pregatesc ei noua …

De imigranti nu de emigranti sunt ei ingrijorati .

Intre emigranti si imigranti este o diferenta . Daca esti roman si pleci in Germania cu familia si totul , atunci din punct de vedere al romanilor esti emigrant . Daca vii din Afganistan , Pakistam , India etc etc etc in Romania , din punct de vedere al autoritatior romane esti imigrant .

Prin urmare , tineretul TSD e ingrijorat de soarta popoarelor migratoare si nu de soarta concetatenilor care pleaca si acum din tara , la 30 de ani de … democratie .

TSD gay LGBT

Avem inca o confirmare ca acesti comunisti TSD & PSD n-au planuri deloc bune pentru Romania . Eram intrigat de aceasta confirmare si am zis sa dau un ochi cu privire la data cand au pus ei pe site aceste „principii”.
Pe 7 iulie 2015 , TSD-ul a zis ca e OK sa fii gay .

7 iulie 2015

Apoi peste cateva zile , pe 10 iulie 2015 , au zis ca e OK sa aducem si talibani in Romania.

10 iulie 2015

Am stat putin si am mai rasfoit … Am aflat ca pe 16 iulie 2015 , Victor-Viorel Ponta a predat stacheta de la partid. Se pare ca si Liviu Dragnea impartaseste aceleasi viziuni in privinta romanilor .

Daca PSD-ul este un partid comunist ce sustine imigratia si LGBT-ul , idei pe care si USR-ul le sustine , putem argumenta din nou ca USR-ul este un partid comunist .

Mai mult , dupa referendumul din toamna lui 2008 , in aplaudele USR-istilor si al organizatiilor LGBT , PSD-ul a fost primul partid ce a venit cu ideea parteneriatului civil / LGBT .

A doua zi de la referendum.

Asa ca , in loc sa va pierdeti timpul cu tot felul de cretini , dati un ochi peste platorma de la Alternativa Dreapta . Ei nu sunt nici ca PSD , si nici ca USR .

Alternativa Dreapta