Digi24 , intre propaganda lui Putin si LGBT

Inca de la aparitia acestui post de televiziune , am fost un mare fan Digi. Stirile pareau OK si pareau o alternativa corecta la mizeria de la Antena3 si RomaniaTV -RTV .
Numai ca de prin 2017 am vazut niste chestii pe care nu mi le explic.

            Aleksandr Dughin este unul din cei care promoveaza ideile lui Putin in Europa si incearca sa faca punti de legatura intre tradatorii din Romania si Kremlin . Si nu e vorba numai despre conservatorism , ci de faptul ca Dughin doreste ca Rusia sa revina la fostele teritorii din imperiul rus. SUA il considera pe Dughin ca fiind unul din vinovatii pentru crimele din estul Ucrainei.
Dar pentru Digi24 nu e nici o problema.
Pe langa asta , Digi24 este si un anti-Trump .
E clar ca Trump este un tip excentric, chiar si eu il cred ca e putin cu capu’ dar este un om valabil. Nu e politiciam de cariera care au trait numai din banii de la stat. Pentru el , presedintia a fost doar o ambitie personala . De stangistii si LGBT-istii il ataca mereu pe Trump , cifrele vorbesc de la sine . De Forbes ati auzit, nu ? E o editura ce are peste 100 de ani vechime de care cam toata lumea a auzit. Ce a spus astia pe 1 februarie 2019 ?

„Manufacturers Added 6 Times More Jobs Under Trump Than Under Obama’s Last 2 Years”

Asa ca putem sa spunem ca Trump e populist , nebun , sau cum vreti. Conteaza rezultatele .  Datele arata ca politica lui „Make Ameria Great Again” , este de 6 ori mai eficienta decat politica lui Obama care avea alte preocupari. Razboiul era una din ele.

Aici va las si linkul unde puteti vedea articolul :  https://www.forbes.com/sites/chuckdevore/2019/02/01/manufacturers-added-6-times-more-jobs-under-trump-than-under-obamas-last-2-years/#3ee841435635
Dar pentru mine , treaba o vad din alta perspectiva . Cum vede o administratie si cum vedea alta drepturile copiilor . Jos aveti o fotigrafie Trump vs Obama . Daca Obama a transformat Casa Alba intr-un bar de gay , Trump a facut-o sa fie demna de ceea ce este .

Dar sa ne intoarcem la Digi24 . Chestii care cel putin setul meu de valori nu le vede OK este propaganda LGBT-ista pe care o face. Cel putin in perioada referendumului , au sustinut impreuna cu USR , dreptul homosexualilor de a adopta copii . O chestie faina cum Marcel Iures i-a pus la respect pe cei de la Digi care sunt cei mai mari avocati ai cuplurilor de homosexuli. Vedeti treaba de mai jos si reactia alora :

Sau mai avem

Dar motivul pentru care am scris articolul asta este faptul ca azi , Digi24 facea campanie putinista la TV :