Foame de bani in USR

Dupa cum deja nu e un secret pentru nimeni, USR-ul este creatia unor ONG-uri. Chiar si asa , apucaturile lor din afara parlamentului greu si le pot stapani aia. prima data este circul penibil. Costumatii, recuzita, texte, gargara , poezii exact ca la activisti ….
Nu o singura data , USR-ul cerea bani asa cum mereu stie sa o faca .
Dar oare chiar asa de mare foamea de bani la ei ? Acum o luna se laudau ca au 5000 de membri si sunt o mana de circari in parlament. Ceea ce nu stiti este ca din bugetul tarii , imbecilii astia sunt finantati.  Dar si PSD-ul plus alti paraziti … Cam cat credeti ca arata finantarea lunara ? Ghiciti ?

Vedem clar ca astia au primit in octombrie 1 634 412 RON adica vreo 350 541 EUR.  Ia sa vedem ce au primit in septembrie …. Am aflat cu stupoare ca toate partidele primesc finantare lunara.

Adica in septembrie au primit 4 735 235 RON , echivalentul a 1 015 506 EUR . Intelegeti ca astia au avut bani sa bage in campania mizerabila impotriva referendumului ? Practic , cu banii din buget am fost, si suntem sabotati  sabotati ca si tara .
Oricum , modul in care cer astia bani e interesant. Nu-ti place de PSD, PNL etc etc ? Atunci da bani USR-ului … Stiu ei cel mai bine cum sa te duca cu presul.