Sa nu cerem de la USR mai mult decat poate da …

Unii vor considera ca actuala postare are cuvinte grele, considerate necenzurate de unii. Daca esti sensibil, nu citi mai departe …

Am votat si am sustinut USR-ul cu ocazia ultimelor alegeri parlamentare. Initial a parut a fi singura formatiune politica ce face opozitie buna fata de PSD.  Momentan , inca mai fac opozitie comunistilor …

Constat ca USR-ul trebuia votat nu numai pentru ca fac opozitie dar si pentru ca ar trebui sa reprezinte interesele romanilor.  Romanii de felul lor nu au pretentii prea multe de la viata , dar pe un subiect nu stam la discutie : adoptiile de copii de catre familiile LGBT.

Acum cateva zile , cei de la USR au facut un soi de referendum intern prin care „democratic” au ales ce pozitie vor avea in privinta modificarii unui paragraf din Constitutie.    Se pare ca au votat cam 1450 de USR-isti. E vorba probabil de jupanii din primele randuri.

Dar o parte din pulimea care i-a votat , de ce nu a fost intrebata ? Pai atunci la urmatoarele alegeri sa se tot voteze tot intre ei daca nici macar 10 000 de alegatori USR nu au fost intrebati de aceasta problema .

Sunt sigur ca daca cei de la PSD vor face un referendum intern pe tema abolirii legislatiei anticoruptiei , vor vota in spiritul lor … Stiti voi care.

Dar voi, astia de la USR, in spiritul cui dracu’ ati facut acel referendum intern ? Ati vorbit cu alegatorii inainte sa luati o pozitie ? Stim toata lumea ca cei de la USR au ceva mai multe scoli decat alte partide.  Ce folos ? La de bun sa fii un cretin cu carte ? Nu inteleg de unde atata simpatie si pozitie fata de LGBT …

Sa nu ma intelegeti gresit. Nu-s homofob. Am cunoscut persoane gay , care pareau OK ca oameni. Omeneste ii inteleg cumva.  DAR , nu pot fi de acord cu adoptia de copii. Pentru ca asta inseamna doar incununarea relatiei si jocurilor sexuale din cuplu de genul mama + tata .  Lasati-ma cu textele comparative ca da educatie buna si cu parintii hetero care-si bat copii.  Parinti mei au avut grave probleme de socializare. De fiecare data cand aveau frustrari , ne rupeau in bataie aproape pana la lesin.

Totusi , nu as fi vrut sa ajung intr-o familie LGBT.  Daca voi aveti probleme in privinta identificarii propriei sexualitati, va priveste.  Dar asta nu inseamna sa ne bagati toate rahaturile voastre pe gat de dragul „politically correctness”.

Stim ca aia de la Coalitia pentru Familie au in spate si pe aia de la Biserica Ortodoxa Romana. Stiu ca religiosii astia habotnici sunt destul de nocivi pentru societatea romaneasca. Pana la urma ei vor sa modifice un paragraf din Constitutie.

Conform art. 48, alineat 1, din Constituția României, „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.” 

„Soți” este un termen vag și deschis interpretărilor. De aceea termenul „soti” sa fie inlocuit cu „barbat si femeie”.

Adica , o sa arate cam asa :

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”

Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc modificarea. Cel mai probabil ii deranjeaza pe astia de la LGBT deoarece nu o sa mai gaseasca nici o portita pentru ca pe urma sa adopte copii.

Un lucru il pot sustine cu tarie si numai un debil poate avea ceva impotriva. Si anume,la un fel de uniune civila prin care LGBT-istii sa poata lasa mostenire, sa cumpere o casa, sa decida anumite chestiuni medicale pentru partener samd

Numai ca nu se vrea asta … Se doreste de fapt adoptia de copii.  Subiectul asta e urmarit de mine in ultima vreme. Vad cum sunt facut in toate felurile cand vin cu argumente de genul, ca-s bisericos habotnic (desi nici vorba de asa ceva) , ca pe colo si dincolo.

Nu am vazut nici un LGBT-ist sa fie de acord cu uniunea civila. Toti ii dadeau cu avantajele adoptiilor de copii si cat de rai suntem noi astia hetero. Se intelege pana la urma care e scopul lor final , nu ?

Dobitocii din USR cred ca asa se modernizeaza Romania.   Ce spuneti de spitale, medici, scoli, gradinite, personal didactic calificat, invatamant gratis samd ? Nu fututul in cur creste nivelul de trai in Romania !!!

Daca Romania vi se pare o tara de cacat , nu aveti decat sa va duceti dracu’ si sa plecati in tarile alea cu legislatie LGBT permisiva pe care le respectati atat de mult.

Crede cineva ca o sa mai pun stampila pe USR la urmatoarele alegeri ? Putin probabil …

Si cu siguranta nu-s singurul…